Update 1 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu Update 1 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu

Update 1

Door: Marga & Herman

Blijf op de hoogte en volg Herman en Marga

03 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

We komen zo langzamerhand wat bij van alle drukte in Nederland. daar afsluiten, maar ook hier weer alles opstarten.
Het was echt slopend en een aantal mensen hebben dit van dichtbij meegemaakt.
Als eerste willen we iedereen bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, het was geweldig.
Veel dingen gingen als een roes voorbij, maar het komt langzaam allemaal terug.
Onze reis hier naar toe is goed verlopen. Ik was erg bezorgd om de katten.
Aankomst Bonaire, wat een lekker weer ongeveer 28 graden en een strakke wind en af en toe bewolking.
De katten werden gewoon op de band gezet bij de koffers. Alles is goed verlopen met de papieren e.d.
Ene Tim heeft ons opgehaald en ja hoor Jetje het is helemaal jouw typ. (een Jezus figuur op blote voeten).
Eenmaal bij het huisje aangekomen stonden Marlies en Annemieke ons op te wachten met een drankje, daar waren we wel aan toe.
Het huisje is goed gebouwd alleen al 8 jaar niets aan gedaan, ook niet schoongemaakt.
Het is onzettend sober. We hebben een spaarlamp in de kamer en slaapkamer lekker gezellig.
Geen koelkast en geen wasmachine, dus alles met de hand uitwassen.
We hebben het nu een beetje schoongemaakt en het bed ontsmet van kakkerlakken.
Tim is al een aantal dagen aan het klussen en wij helpen mee, om maar zosnel mogelijk op onszelf te zijn.
Het ziet er naar uit dat we volgende week iets beter kunnen wonen, wat tegels op de vloer e.d.
Met de katten gaat het goed heel goed zelfs. Ze slapen nog steeds bij ons. Felix heeft nu al het hele kussen van mij om op te slapen en Solo slaapt achterop het bed. Zo goed hebben ze het nog nooit gehad.
We moeten tot nu toe nog steeds voor alles buiten de deur zijn. We hebben wel gas en een gasstel, maar nog geen aansluiting.
Wel is het wennen. Het is 's nachts pikkedonker en muisstil we laten nu 's nachts een radio aan.
We willen nu op pad voor een eigen auto en we zijn bezig met allerlei papieren.
Met onszelf gaat het goed, we hebben geen vakantiegevoel. We moeten nu alles zelf ontdekken.

We hebben nu ook telefoon.
Ons nummer is
00599-7866455

Nogmaals lieve mensen bedankt voor alles wat jullie de afgelopen tijd voor ons hebben gedaan.
Het boekwerk is prachtig, daar is iemand heel druk mee geweest.

We wensen jullie veel zonneschijn en een dikke knuffel en kus van Herman en Marga

• 07 Maart 2006 - 09:12

Astrid Hilderink:

Hoi schatten
    Wat een leuk idee, zo'n eigen website. Zo kunnen we op de hoogte blijven van jullie handel en wandel. Ik heb het verhaal al even gelezen en daaruit maak ik op dat er van uitrusten en vakantie voorlopig nog niet zoveel terecht komt. Als ik dit zo lees ben ik wel blij dat wij hier wel (weer) stroom hebben. Het lijkt me in een vreemde omgeving toch wel eng als het pikkedonker en muisstil is overal. Marga je moet de groeten hebben van de moeder van Martin Noordink. Zij was hier net aan de balie (7 maart, gemeenteraadsverkiezingen vandaag). Vanavond neem ik voor de eerste keer jouw taak waar (na 7 uur tot alles achter de rug is). Fons is tijdens de presentatie in Delden vorige week onwel geworden. De afgelopen dagen heeft hij diverse onderzoeken (hartfilmpje, bloed prikken etc.) gehad. Over 5 dagen krijgt hij daarvan de uitslag. We hopen allemaal natuurlijk dat daar geen gekke dingen uit naar voren komen! Als er nieuws is hoor je dat natuurlijk en andersom lees ik nu elke keer jullie site.
    Knuffel en groeten Astrid.

• 07 Maart 2006 - 09:47

Ingrid Van Der Burgt:

Hallooooooo,
    Wat een ontzettend goed idee, zo'n website, kunnen we jullie blijven volgen. Leuk! Ik kreeg dit adres van Astrid, toen ik haar vroeg of ze al iets van jullie gehoord had, en ben toen meteen maar even een kijkje gaan nemen.
    Ben blij te horen dat het zo goed met jullie -én de katten- gaat. Ik ga deze website zeker vaker bekijken.
    Heel veel groetjes van Ingrid (die ook nog maar een paar dagen in Haaksbergen is).

• 07 Maart 2006 - 14:27

Shula Berkhout:

Ha truttie,

Mooi dat jullie en de katten goed overgekomen zijn. Oud al 44, heb je toch nog een leuke verjaardag gehad. Ik wel, druk maar wel leuk,veel kadootjes. Leuk dat jullie een site hebben, dan zijn jullie toch nog een beetje in Nederland, voor mijn gevoel.

Liefs en groetjes Shula

• 09 Maart 2006 - 14:40

Dineke:

Ben jaloers als ik hoor 28 graden....;-)Jullie hebben het voor elkaar! Stuur aub een paar zonnestralen hier naar toe! liefs Dineke