Update december 2008 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu Update december 2008 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu

Update december 2008

Door: Herman en Marga

Blijf op de hoogte en volg Herman en Marga

20 December 2008 | Nederland, Amsterdam

Lieve mensen,

Nog een paar dagen en dan is het jaar 2008 weer voorbij.
Het jaar 2008 heeft ons mooie en minder mooie momenten gegeven.
De moord op Marlies heeft een diepe indruk gemaakt, maar ook de tropische storm Omar heeft zijn sporen nagelaten.
Het overlijden van Felix, onze kater heeft ons het besef gebracht dat alles een keer eindigt.
Augustus en begin September waren dit jaar erg warm voor Bonairiaanse begrippen.
Dat water en de natuur heel krachtig zijn is ons dit jaar wel duidelijk geworden.

Voor vakantiehuis HOI was 2008 een topjaar.
21 verschillende gasten mochten we begroeten.
Voor het eerst ook mensen uit Duitsland en Zwitserland en Amerika.

Voor onszelf was de opening van n’Achterhook één van de hoogtepunten.
Eindelijk een plek in de tuin waar we zelf eens lekker kunnen gaan zitten.

Ook de bijzondere verjaardag van Herman en onze trouwdag waren speciaal.

De bezoekjes van oud plaatsgenoten waren weer even warm en gezellig als vroeger.

Maar het contact met onze gasten maakt het toch wel bijzonder en tot nu toe kunnen we alleen maar zeggen dat we het hebben getroffen met alle mensen die hier te gast zijn geweest.

Wij gaan de komende feestdagen genieten van de zon, zee en alles wat Bonaire te bieden heeft.

Wij wensen iedereen dan ook gezellige kerstdagen en een heel voorspoedig en gezond 2009 toe.

De maan, sterren en zon zijn van ons allemaal ook na 2008.
Wij zullen hiernaar kijken en aan jullie denken.

Liefs vanaf Bonaire
Herman en Marga en natuurlijk Solo

• 21 December 2008 - 08:58

Ewoud:

Hallo lieve Herman en Marga,

Voor jullie natuurlijk ook hele fijne feestdagen en een bijzonder mooi, gelukkig en vooral gezond 2009.

We zien elkaar in ieder geval bij Lee's verjaardag.

xxxxxx

• 21 December 2008 - 09:24

Maaike:

Ik wens jullie ook hele fijne kerstdagen en een super goed oud en nieuw!

Tot volgend jaar...

Liefs vanuit het zonnige Nieuw Zeeland

• 21 December 2008 - 09:58

Henk En Dini Slot:

Wij wensen jullie ook alle goeds voor 2009
    en dat jullie net zoveel gezellige gasten mogen ontvangen als het afgelopen jaar

• 21 December 2008 - 10:10

Leonie Waanders:

Hoi Marga en Herman,

Ik reageer bijna nooit maar lees jullie berichtjes nog steeds met veel belangstelling.
    Ik wens jullie fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2009!

Groeten vanuit Haaksbergen

• 21 December 2008 - 10:21

Fam. Brummelhuis:

Hallo Marga en Herman,
    Wij wensen jullie hele fijne feestfdagen en een voorspoedig, gezond en heel gelukkig 2009.
    Frans en Inge

• 21 December 2008 - 10:26

Gerrit En Willy:

hallo ook wij wensen jullie gezellige kerstdagen en een beregoed 2oo9 en hopen jullie dan ook weer te ontmoeten liefs oet hoksebarge

• 21 December 2008 - 11:54

Paul En Annie:

Hallo broer en schone zus,
    ook wij sluiten 2008 af met hele fijne Bonaire herinneringen.We wensen jullie vooral rustige en gezellige feestdagen en alle goeds voor 2009!!!!!!!!

Liefs van alle Wilderinks!

• 21 December 2008 - 14:14

Henk En Gerrie:

Hoe vonden jullie Hint. We zijn een paar keer in Hengelo naar een concert van haar geweest. Geweldige zangeres.
    Wij wensen jullie een heel fijn kerstfeest en een heel gelukkig en vooral gezond 2009.
    groeten henk en gerrie

• 21 December 2008 - 15:56

Willeke & Henry:

Nogmoals
    Wieleu weinst oeleu völle wille met kasmis.
    'n good oeteinde en 'n onmeundig good 2009.

Groet'n
    Willeke, Henry en Sophie

• 21 December 2008 - 18:58

Frank,miranda En Tom:

ook voor jullie heel veel liefs en alle goeds voor 2009, frank wenst jullie vooral mooi vuurwerk!
    eet niet te veel met kerst
    diike kus

• 21 December 2008 - 21:46

Annelies:

fijne feestdagen veel geluk , geld, liefde sex,gekheid , eigenwijs heid,soepelheid , ontspanning ,tevredenheid met elkaar en natuurlijk umundige drokte met de gastbezetting voor 2009 .

een dikke kus van ons
    Han,Annelies ,Lotte en Koen

dit jaor nog ff een oldjaarsborrel drinken samen ! tot snel via msn .

• 22 December 2008 - 17:40

Assie:

Wij wensen jullie alle goeds voor 2009. Moge het nieuwe jaar jullie veel geluk en gezondheid brengen en alles wat verder wenselijk is.
    Neem snel weer contact met jullie op via mail of skype.

Groeten Astrid H

• 23 December 2008 - 09:20

Shula:

Lieve Marga en Herman,

Ik wens jullie een heel gelukkig en gezond 2009 toe.

Liefs en groetjes Shula

• 28 December 2008 - 17:42

Henk En Fien:

Fijn al deze goede berichten van jullie te horen. We hopen dat 2009 voor jullie even succesvol zal verlopen. Een hele gezellige jaarwisseling.
    Proost op een gezond en goed 2009

• 03 Januari 2009 - 20:20

Ingrid:

Lieve Marga en Herman,

Voor jullie nogmaals de beste wensen en ... ik kijk uit naar de volgende update, :-) ha!

Liefs,
    Arno, Ingrid, Stijn en Wouter