Update d.d. 23-03-2006 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu Update d.d. 23-03-2006 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu

Update d.d. 23-03-2006

Door: Herman en Marga

Blijf op de hoogte en volg Herman en Marga

23 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

Lieve Mensen,

Ik (marga) ben weer een week op het eiland.
Er is weer veel gebeurd.
De aankomst op Bonaire was prachtig, ik zag Herman al staan vanaf het vliegtuig. Fijn om weer samen te zijn.
Mijn bagage was meer dan toen ik naar Nederland ging. Tim het was 22,4 kilo.
Niet alles is ongeschonden er uit gekomen, dus we moeten wat dingen plakken.
De cd opname van de bijeenkomst van het afscheid van mijn vader is indrukwekkend, vooral als je zover van Nederland zit. Wij luisteren er hier wel eens naar en dat geeft een verbondenheid met de familie.
Het is wel raar om dit vanaf hier te moeten verwerken, maar dat moet wennen.
Ondertussen ben ik ook ingezetene van het eiland en hebben we onze container kunnen opeisen. De container is afgelopen maandag op de plek gezet en wel op ons nieuwe adres.
Het is een echt huis met stroom en gas en water. Het huis is van alle luxe voorzien en heeft een mooi uitzicht op zee. We zijn vanuit een hel in de hemel gekomen.
Ondertussen hebben we dat rare huis afgesloten en nog steeds niets gehoord van die vage eigenaar Tim. Het lijkt wel of hij van de aardbodem is verdwenen.
Wij kunnen vanaf hier een start maken. Vrijdag mogen we misschien onze container uitpakken, dat horen we vandaag.
Onze katten hebben inmiddels ook de intrek genomen in het huis en zijn aan het wennen.
Onze auto heeft het afgelopen zaterdag begeven en is inmiddels weer gerepareerd. Volgens de monteur moet er veel aan gebeuren, alleen het bedrag is meer dan wat de auto heeft gekost. Dus we gaan opzoek naar iets anders, voordat de auto ontploft.
Zoals jullie kunnen zien op de foto's vordert de bouw en het zwembad en hebben we een leuk kapmaaltje gehad. Het was wel met handen en voeten praten, maar ja dat heeft ook wel zijn charmes.
We hebben besloten een trap te plaatsen in het appartement omdat het uitzicht daar zo mooi is. Dus kortom we zitten nu nog steeds niet op onze luie reet.
We proberen binnenkort nog enkele foto's te plaatsen, dat geeft voor jullie ook een beter beeld.
We hebben ons adres voor post e.d.
Tras Montana ongenummerd kan vervallen en ons adres is en blijft het bouwadres en wel

Sabal Palm 122
Nederlandse Antillen

Telefoonnummer vanuit Nederland 0900 8392 kies dan een 1 (dit schijnt goedkoop te zijn) 00599786 6455.

Tot zover de update en tot een volgende keer.
Helaas kunnen we nog niet iedereen persoonlijk mailen, maar we lezen wel de berichten op de site en mail, dus dank hiervoor het is leuk om iets van jullie te vernemen.

Veel liefs en een zonnige groet van Herman en Marga

• 23 Maart 2006 - 15:30

Henry:

Luitjes
    Het nieuwe adres is bij Siemens geregeld.

Groet'n Henry

• 24 Maart 2006 - 09:23

Astrid:

Dag lieve mensen
    Er is nogal wat op jullie afgekomen de laatste tijd.Met name emotioneel hebben jullie het nodige te verwerken gehad.Ik hoop dat het wat dat betreft nu wat rustiger wordt en jullie een beetje aan verwerken toekomen. Lichamelijke arbeid wil daarbij wel helpen en dat hebben jullie vast nog wel. Fijn dat jullie nu een huis hebben dat ook echt je "thuis"is. Als nu ook de container nog uitgepakt mag worden, hebben jullie ook weer je eigen spullen om je heen, heerlijk lijkt me dat! Het nieuwe adres en telefoonnummer staat genoteerd.
    Hier gaat alles z'n gangetje. Nicole heeft vandaag haar laatste werkdag (gaat met zwangerschapsverlof) en gisteren was de afscheidsreceptie van Wim
    Roetenberg. En eindelijk, het lijkt alsof het een beetje lente gaat worden!
    We blijven jullie volgen.
    Groeten en liefs
    Astrid.

• 24 Maart 2006 - 17:48

Familie Ten Brinke En AJ Sebastiaan Haha:

Dag lieve H&M

Wat leuk om weer wat van jullie te horen en wat een leuke foto's weer. Vooral die van Marga met.... ? Drink je tegenwoordig al bier ja (hihi).
    Alles gaat hier zo z'n gangentje. Mam heeft zo af en toe nog even een dip dagje, maar op zich gaat het oke.
    Zo te zien schiet de bouw ook al aardig op. We hebben hier zojuist met z'n allen aandachtig de foto's bekeken, erg leuk. Ik heb er ook één op de site geplaatst, want die vond ik wel zo geweldig!
    Nou verder eigenlijk weinig nieuws. We wachten op de lente. Als we de foto's van jullie zo zien krijgen we helemaal behoefte aan de zon.

Een heel dikke kus van ons allemaal. Doe het rustig aan.

Heel veel liefs...

Joop&Jo
    Thijs
    San en AJ-Sebastiaan (Herman zo heet Martijn tegenwoordig haha)

• 31 Maart 2006 - 12:32

Marc Willemsen:

Het ga jullie goed daar.
    Groeten uit Winterswijk.

• 02 April 2006 - 12:47

Willeke:

Hoi,hoe gaat het. Hebben jullie nog een beetje hoofdpijn? Zeker een hele drukke verjaardag gehad gisteren. We hebben er een lekker borreltje op gedronken. groetjes Henry en Willeke

• 07 Mei 2006 - 17:04

Joop Huls:

Beste Herman en Marga,

Ik ken jullie niet zo goed, ik was getrouwd met Rudy's overleden zus Annet.

Jullie krijgen een mooi stekje. Een heel avontuur lijkt me.

Toevallig zag ik jullie bericht over goedkope telefoon.

Een alternatief is www.teledump.nl
    bellen vanuit Nederland
    naar Bonaire kost 15 cent
    per minuut naar een vaste
    aansluiting en 20 cent per minuut naar een mobiel toestel.

0900 - 1533 dan jullie vaste nummer en afsluiten met een hekje.

of 0900 - 1517 en dan het mobiele nummer ook afsluiten met hekje.

Zelf heb ik inmiddels een Russische vriendin misschien wel eens vertled door Rudy en Thea. Met haar bel ik altijd via www.teledump.nl naar Rusland voor 10 cent per minuut.

Veel succes in geluk in jullie nieuwe onderkomen.

Joop Huls

• 04 Oktober 2006 - 12:09

Kim:

Hoi Herman en Marga!
    Ik dacht ik laat even wat van me horen, want weet je wat oh zo leuk is: Ik loop stage bij Domijn en daar werkt Frank te Lintelo ook. "Theo" weet je wel. Oh zo gezellig. Maar wij zijn van mening dat er meer foto'tjes op moeten haha. Geniet nog even daar! Hier is het lekker nat en koud.

groetjes en liefs kim

(en ook een beetje frank)