Aanvulling op Update 6 juni 2006 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu Aanvulling op Update 6 juni 2006 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu

Aanvulling op Update 6 juni 2006

Door: Herman en Marga

Blijf op de hoogte en volg Herman en Marga

12 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,
Ja hoor, ook wij weten, dat Oranje 11 juni gewonnen heeft met 1-0 van Servië-Montenegro.
De foto's bewijzen dat, zoals jullie kunnen zien op onze weblog.
Ook hebben we de meest recente foto's van de bouw toegevoegd.
Natuurlijk is de bouw ook te volgen op http://www.kodakgallery.com/bscbonaire/main?view=1&page=4

Succes allemaal met de volgende wedstrijden

Momenteel is het in Nederland naar het schijnt ook tropisch warm, dus hebben jullie allemaal even het gevoel van Bonaire.

Vriendelijk groeten
Herman en Marga

• 12 Juni 2006 - 18:52

Gerrit:

het is hier op dit moment tropisch. het is 20.45 uur en nog 29 graden.
    Ik vind het erg leuk , dat ik zo regelmatig een berichtje van jullie ontvang. Van de week ben ik nog even op het gemeentehuis geweest. De voormalige afdeling RO is redelijk uitgekleed. Gerrit, Jeffrey, Henk, Shirley, Ingrid zijn weg. Nieuwe gezichten. Je hebt er dan ook niets te zoeken.

Ik ben wel blij dat ik als eerste heb kunnen weggaan.
    Volgens mij gaat het jullie daar wel goed. Elke fot heeft een blauwe lucht en dat is erg belangrijk.

Hartelijke groeten ook van Hilde

• 13 Juni 2006 - 06:38

Eric:

Hoi Marga en Herman,

Wij lezen elke keer de nieuwsbrief en krijgen natuurlijk van Jootje aanvullende info over jullie dagelijkse beslommeringen. Ik hoop dat jullie snel je huis in kunnen. Beter wat behelpen dan de huidige situatie. Trouwens van echt behelpen met al die HEMA spullejtes kun je eigenlijk niet spreken.

Groeten, de Brinkies!

• 14 Juni 2006 - 19:49

Inge Wijlens:

Mooie foto's. De bouw ziet er goed uit. Vooral met zo'n veranda. Nu ziet het er nog wat grijs uit. Ben benieuwd als alles een kleurtje heeft gekregen. Super, vooral met zo'n strak blauwe lucht als achtergrond.