Even wat tussendoor - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu Even wat tussendoor - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Herman en Marga Tenhagen - WaarBenJij.nu

Even wat tussendoor

Door: Herman en Marga

Blijf op de hoogte en volg Herman en Marga

11 September 2007 | Nederland, Amsterdam

Bon dia allemaal,
We krijgen soms van mensen de opmerking, dat ze geen reactie kunnen plaatsen en dat is eeuwig zonde vinden wijzelf. Het is namelijk altijd geweldig jullie reacties te lezen. We willen ze voor geen goud missen.
Daarom even iets van technische aard tussendoor. Het probleem kan als volgt opgelost worden.
Zorg ervoor, dat in de browser 'cookies accepteren' is ingeschakeld. Hoe dit moet is te vinden op de helpdeskpagina van www.waarbenjij.nu
Klik daar de vraag 'ik kan niet inloggen' en de rest wijst zich vanzelf.

Daarna moet het kunnen, hebben ze ons laten weten van www.waarbenjij.nu

Tot gauw.
Herman en Marga

• 11 September 2007 - 20:11

San En Martijn:

Hallo schatjes,

Hier even een berichtje van ons.
    Alles gaat goed. Met jullie zo te lezen ook.
    Ik zal jullie zeer binnenkort uitgebreid mailen m.b.t. de vorderingen in ons huis.

Heel veel liefs

ons

• 11 September 2007 - 21:00

Lisanne:

Hallo Herman en Marga!

Ik wist niet dat jullie een site hadden! Wat leuk om jullie huisje weer eens te zien. En wat een mooie fotos. Met is alles naar omstandigheden goed. Ik wil nog wel een keertje terug komen naar Bonaire.

Lisanne

• 12 September 2007 - 09:30

Herman Tromp:

kearl, wat hebt ieleu 't toch allemoal mooi veur mekaar !
    kom wa 'n moal koffie drink'n ;-)
    groet'ns oet Tukkerlaand

• 12 September 2007 - 12:54

Henny:

Bon dia, we zijn net terug uit tunesie. Was mooi maar kan Bonaire niet overtreffen. Ben blij dat het goed gaat met jullie. gr. hans en henny

• 12 September 2007 - 15:50

Stevens Family:

De berichtjes zullen nu wel binnen stromen, leuk om zo even geattendeerd te worden op jullie mooie site! Ik kom zo weer in het heerlijke relaxte antilliaanse gevoel, wat ziet het er allemaal super uit....Wat een mooie foto's!

Liefs en alle goeds,

Ingeborg en family

• 13 September 2007 - 11:40

Frederiek:

Hola Herman en Marga, Wat leuk jullie site, zal er zo nu en dan op kijken,zodat ik weet hoe het met jullie gaat.
    Groetjes, ook voor Lee, Frederiek.

• 16 November 2007 - 11:39

Margo Abba:

al googelend tref ik jullie mooie site. welk één verrassing..........!
    Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat down south!.