The day after
Door: Herman en Marga
Blijf op de hoogte en volg Herman en Marga
02 April 2008 | Nederland, Amsterdam
Hier Bonaire, hier Abraham. Eh, Herman. Graag kom ik nog even terug op gisteren.
Dank, dank en nogmaals dank voor alle aandacht, waarvan ik de laatste dagen, maar ook nu nog steeds geniet. Deze momenten geven mij (maar ook Marga hoor) het gevoel, dat Nederland eigenlijk nog heel dichtbij is. Het leek alsof we visite hadden. Dit door alle telefoontjes, emailtjes, e-cards, postcards en berichtjes op deze weblog. Zelfs uit de koffer van onze HOI gasten kwamen nog enkele verrassingen. Hierbij een kleine impressie middels het draaiboek van Marga en foto’s.
De “day before” was al meer dan de moeite waard. Aan het eind van de middag samen met Gerard, Anita en Malou naar Lee’s “music & sports bar” om een beetje op gang te komen. Mij achterlatend met chauffeur Gerard zijn de “girls” richting huis gegaan om e.e.a. voor te bereiden. Tegen tienen het verlossende telefoontje gekregen, dat we mochten komen. Eenmaal thuis bleek alles al in gereedheid voor de grote dag. Daar moet op gedronken worden hi ha ho. Klokslag middernacht begon de feestdag met opspelden van details met de nodige knuffels en kusjes. Tegen enen naar bed (voor ons heeeeeeeeel laat) om alvast wat weg te dromen van een heuglijke dag die ging volgen. Nog moe, maar strijdbaar zijn we ’s ochtends op pad gegaan voor een overheerlijk ontbijt op een verrukkelijk plek aan zee. Daar alweer een verrassing, want de “familie” was al aanwezig. “Zwager” Lee, “dochter” Lisette en “zoon” Wim vonden het nogal vroeg. Tja, ze werken alle drie in de horeca en zijn dan ook echte avondmensen. Door het stevige ontbijt kwamen ze al snel op gang.
Daarna weer richting huis alwaar een kleine siësta werd ingelast (laat in bed dus). Helemaal scherp ging het richting Sorobon. In het draaiboek van Marga stond namelijk het volgende te wachten, een stevige zweedse, maar heerlijke massage op een aangename plek met op de achtergrond het ruizen van de zee met zingende meeuwen. Gewoon op een schaduwrijke plek in de buitenlucht, want die temperatuur is altijd aangenaam hoor. Na de massage helemaal een ander mans zijnde nog wat gedronken aan een bar daar. Weer thuis eerst maar eens even het zwembad in voor de verandering en ook dat is natuurlijk heerlijk. De dag vliegt voorbij. Toch staat er nog 1 ding op de agenda en dat is een diner aan de kust in “Playa” (Kralendijk) bij Salsa. Heeeeeerlijk allemaal.
Een enerverende dag nadert zijn einde. Ter afsluiting nog even wat bijkomen van alle “drukte” op de bank, kijkend naar het TV programma “ik vertrek”. Nou dat kwam goed uit, want daarna zijn we inderdaad vertrokken. Naar bed welteverstaan. Om wederom heerlijk te gaan dromen van een dag om nooit te vergeten.
Vandaag, de “day after” dus, zitten we wat bij te komen en proberen de draad weer op te pakken.
We zijn weer terug op aarde, want vandaag was er weer eens een grote stroomuitval op Bonaire.
Zo gaat dat wel vaker hier al hebben we wel water en dat is een meevaller. Ik ga nu even zwemmen.
Ik sluit af en wil vooral Marga, mijn allerliefste, maar ook onze HOI gasten, danken voor het welslagen van dit jubileum.
Proost allemaal, dank en de hartelijke groeten van Abraham.
02 April 2008 - 19:54
Mandy:
Ik vind het nog steeds geweldig om jullie verhalen te lezen...!!!
Ik wil bij deze Herman natuurlijk nog hartelijk feliciteren, want 50 wordt je natuurlijk maar 1 keer.
Groetjes en kus Mandy -
02 April 2008 - 20:15
Julian:
Hey Herman,
Gefeliciteerd met je ½ honderdste verjaardag! Groeten met handen en voeten!! -
02 April 2008 - 20:26
Han En Annelies:
mooie foto's
zo te lezen een mooie dag
geniet NU
groet Han en Annelies en knuffels van Lotte en Koen voor herman oet honaire (koen ) -
02 April 2008 - 20:56
Stevens Familie:
Ben jij al 50?! dat zou je niet zeggen! van harte! alle goeds in alle opzichten voor je komende levensjaren toegewenst! ook voor marga ofcourse -
03 April 2008 - 06:42
Trompie:
He Herman,
van harte gefeliciteerd met 't bereiken van deze mijlpaal!
ie hebt 't vast wa good viert! ie har'n d'r vaste wa good weer bie! da's hier wa aans...noa 'n witt'n poasen (met hier en doar 10cm sneeuw) noe nog steurig nattigheid en gin zunne, ondanks 'n zommertied!
Geniet 'r mar flink van doar!
Groet'ns oet Hengel...(wieleu hebt hier gin kl..t'n te doon...ie waar'n mooi op tied vot!)
Tot heurns, Herman -
03 April 2008 - 12:28
Miranda:
hee abraham, fijn dat je hebt genoten van je speciale dag, nu is dat voorbij(genieten hopelijk niet) en ben je dus officieel oud!
wij hebben aan jullie gedacht en geproost op jullie.
groeten aan je hele famillie aldaar en groetjes en een dikke kus van mij en de rest van mijn gezin -
03 April 2008 - 17:22
Leo Riet Katier:
Nu 50 en nog een jong talen.Je ziet er geen 50 uit.Je zit erbij no loat maor henig kom,n.Van harte proficiat.Heel veel groetejes van Riet en leo -
03 April 2008 - 19:24
Henny:
Herman gefeliciteerd met je 50ste ver jaardag. Nu hoor je ook bij de club, Hans en ik kunnen er nu ook over meepraten. 2008 is dus een bijzonder jaar voor ons. Gr Henny -
04 April 2008 - 09:01
Astrid:
Hoi Heman en Marga
Wist niet dat je al 50 werd Herman, hierbij alsnog onze hartelijke felicitaties. Ik had niet gedacht dat jij al 50 werd, het is je niet aan te zien. Voel je je nu ook Abraham of moet je nog aan je nieuwe "status" wennen?
Zo te lezen en te zien aan de foto's heb je een mooie dag gehad. Lekker nog even nagenieten.
Groeten Erik, Astrid en Kirsten -
05 April 2008 - 15:11
Bastiaan:
Herman van harte gefeliciteerd!
Door de verhalen verlang ik weer naar Bonaire!
Geniet ze
Ayooo Bastiaan -
19 April 2008 - 05:06
WillieMartinekeTjerk:
Hallo Marga en Herman, Op een vroege zaterdagmorgen kan ik het niet nalaten een beetje te 'rommelen' op de computer. Dan komt toch ook weer even die heerlijke vakantie naar boven. Goed te lezen dat het zo goed met jullie gaat en dat jullie daar ook zo van genieten. Marga, ga je dan een andere baan zoeken of je soms helemaal op het welzijn van je gasten storten? Wij gaan vandaag de tuin een beurt geven en de schuur eens uitmesten. Zo maken wij ons ook het weekend weer nuttig. Het allerbeste daar met julie, geniet van het goede(ook al zullen jullie Nederland ook wel eens een beetje missen)Hartelijke groeten!! -
22 April 2008 - 10:02
Marina Ter Hogt:
Hallo Marga en Herman,
Herman, wel wat laat maar nog van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!!
Leuk, om jullie verhalen weer eens te lezen, en de foto's te bekijken.
Het ziet er allemaal erg mooi uit, en jullie genieten volop zo te zien.
Het beste met jullie daar en geniet er lekker van!!
groetjes,
Marina
06 Mei 2008 - 10:53
Lincy,Hendriks('.'):
Leuke site hoor.:D
Maar wel Veel lezen..!
En daar hou ik niet van, Hihi Grapjee.
Nou ja'' ik ga weer..:P
DoeiiDOeii.
Leuk dat je hier was bij ons thuis.
En nu gaan jullie ( mama en jij )
Weg wat leuks doen veel plezier.:D
en tot Gouw.
DoeiiDOeii,Kuss.
Gr.Lincy.
:D = blijgezicht ( kijk maar als je er scheef naar kijkt, dan is de D de mond en de puntjes de ogen).
('.')= konijntje( als je goed kijkt zie je het wel )
:P = Gezichtje met tong uit de mond, zo van grapje. -
Groetjes Daar. -
06 Mei 2008 - 10:56
Hihi...:P:
:D ;)
(L) = Hartje als je het niet ziet moet eigenlijk een hartje worden.
(A)
Ps: ik weet nu niet als ik op plaats reactie druk alle tekentjes in beeld komen, maar ja.:D