Update 1 mei 2009
Door: Herman en Marga
Blijf op de hoogte en volg Herman en Marga
01 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam
Lieve mensen,
Deze keer even een korte update vanaf deze kant van de aarde, maar wel op verzoek diverse foto’s.
Vandaag is het voor ons ook nog steeds schokkend om de beelden te zien van Koninginnedag 2009. Zo onwerkelijk en je denkt dat het altijd ergens anders gebeurt, maar niets is minder waar.
Dat één gek de hele bevolking van Nederland en omgeving geheel uit de feestvreugde weet te halen, onbegrijpelijk.
30 April wordt hier ook gevierd onder de naam Dia di Rincon (dag van Rincon). Dezelfde vreugde en festiviteiten worden hier ook gehouden. Muziek, dans en gezelligheid. Gelukkig is het hier rustig verlopen met hier en daar een verdwaalde ezel.
Veel landen maken zich erg druk om de Mexicaanse griep en nemen hiervoor maatregelen.
De Mexicaanse griep heeft hier helemaal geen aandacht, ook al zitten wij op een steenworp afstand van dit land. Met zoveel verschillende nationaliteiten en toeristen zou men hier wel iets meer aandacht aan mogen besteden, maar ja zolang er niets aan de hand is gaat niemand zich daar druk om maken.
Wij komen binnenkort naar Nederland en zullen dan op 30 mei vanaf 16.00 uur aanwezig zijn bij café de Biester in Haaksbergen. Iedereen die het leuk vindt om weer even bij te kletsen nodigen wij dan ook van harte uit om daar even iets met ons te drinken.
Wij wensen iedereen nog hele fijne vrije dagen toe en geniet nog maar even van de zon.
Hier gaat de zon langzaam de dag verlaten en maakt plaats voor de nacht met zijn maneschijn en ontelbaar veel sterren.
Liefs van Herman en Marga en natuurlijk Solo.
02 Mei 2009 - 14:34
Astrid H:
Lieve Herman en Marga
Wat leuk dat jullie weer naar Nederland komen. 30 Mei heb ik alvast in de agenda gezet. Er moet al iets heel bijzonders gebeuren wil ik niet van de partij zijn, dus bereid je er maar op voor en laat ze bij De Biester de rosé maar vast koud zetten. Ik verheug me erop jullie te zien (en ben vast niet de enige).
Liefs en groeten
Assie H. -
05 Mei 2009 - 14:22
Marion En Mannen:
Nou dat wordt 'n onmeueueueuenige knuffel-klapzoen! SUPER, dat julie weer naar hier komen!!! Tot dan en een dikke knuf!